Reviews

"Zeker een bezoek waard"

Kerk ziet er prachtig uit na de restauratie. Opvallend is het mooie contrast tussen het steen en hout. En ook natuurlijk het indrukwekkend orgel. Zeker een bezoek waard.
Raymond Rosmalen
View all Google reviews

"Prachtige toren klim gedaan"

Prachtige toren klim gedaan, goed geregeld in de corona tijd, en erg fijne medewerkers zowel boven als beneden veel mooie verhalen en uitleg gehad.

Judith Verkooijen
View all Google reviews

"Het herkenningspunt van Nijmegen met zijn mooie grote imponerende toren"

Het herkenningspunt van Nijmegen met zijn mooie grote imponerende toren ❤ 30 jaar geleden de toren ooit beklommen (wat een klim, maar wat een mooi uitzicht). Ik kom 1 x per jaar met Wereldlichtjesdag in de kerk zelf...het blijft een soort sprookje van binnen

Sissi
View all Google reviews

"Prachtig educatief en onderhoudend programma"

Van Lymborch Draait Door! Prachtig educatief en onderhoudend programma over de grondleggers van de vaderlandse schilderkunst en hun invloed op het cultuuraanbod in de oudste stad van Nederland tot op de dag van vandaag.
Jan Willem van Opstal