Eventlocatie

Op de mooiste locatie van Nijmegen, midden in het historische centrum, ligt de monumentale Stevenskerk. Een indrukwekkendere ambiance kun je jouw gasten niet bieden. Combineer jouw event met een rondleiding door onze kerk en je maakt jouw bijeenkomst onvergetelijk.

Eventlocatie
Gotisch gewelf met zuilen en ramen in de Stevenskerk

Onze ruimtes

De Stevenskerk heeft ruimtes voor bijeenkomsten van variërend van 10 tot 850 personen. Vanzelfsprekend beschikken we over alle benodigde faciliteiten zoals beamer, flipover en wifi. Van een kop koffie tot en met een vijf-gangen diner, onze vaste cateraars leveren kwaliteit en maatwerk. Aan jou de keus of je met één van onze cateraars wil werken of je eigen cateraar inschakelt. En dat alles hartje stad, met parkeergarages vlakbij en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Lees meer

Veilig bijeenkomen tijdens de Coronacrisis

De Stevenskerk voldoet aan alle richtlijnen van de RIVM. Met het maximum aantal toegestane personen op 1,50 meter afstand van elkaar, kun je jouw gasten ontvangen in de kerk. We denken graag met je mee over een event op maat, waarbij de veiligheid van jouw gasten voorop staat. De capaciteit van de ruimtes is aangepast om voldoende afstand te kunnen houden. Voor livestreams en hybride events kun je ook bij ons terecht.

Fluitspeler bij de Stevenskerk

Culturele Events

De Stevenskerk is een prachtige plek voor een concert, een lezing of een expositie. Wat je ook in de kerk organiseert, het gebouw is steeds van grote toegevoegde waarde door de historische uitstraling en de monumentaliteit van de ruimte. Dat doet iets met jouw bezoekers.

Lees meer

Business Events

De Stevenskerk leent zich door haar monumentale ruimte en indrukwekkende uitstraling heel goed voor een congres, beurs, bedrijfsfeest of symposium. De kerk ligt midden in het historische hart van Nijmegen en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Lees meer

Kerkzaal Stevenskerk met Preekstoel

Trouwen

Naast een prachtig middeleeuws monument is de Stevenskerk een bijzondere locatie voor onvergetelijke feestelijke momenten. Is er een mooiere locatie denkbaar om elkaar het jawoord te geven? In de Stevenskerk ontvang je jouw gasten in stijl op de meest indrukwekkende eventlocatie van Nijmegen, voor de huwelijksvoltrekking en naar keuze voor een receptie achteraf.

Lees meer

Afscheid nemen

De Stevenskerk, is letterlijk en figuurlijk het hart van Nijmegen. Dit prachtige monument ontroert en troost bezoekers en gelovigen al eeuwenlang. De ranke gotische architectuur, het heldere licht en de verstilde ruimten vormen samen een unieke ambiance. Het afscheid regelen we altijd in nauw overleg met de familie en de uitvaartbegeleider.

Lees meer

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder!

"Leuke middag!"

Ik ben bij de kerk geweest, aardige mensen en de kerk vond ik erg mooi. Bij de St-Stevenskerk worden verschillende activiteiten gedaan. Er wordt gebeden, gezongen, bijbel wordt gelezen en nog veel meer. De kerk biedt vele mogelijkheden. De kerk discrimineert niet tussen mannen en vrouwen en het is een plek waar leiderschap niet leidt tot een heersende taak maar een dienende taak. Ik vind het bijzonder, omdat er een hele geschiedenis achter zit. De kerk mag er dan niet heel bijzonder uitzien qua hoogte, grootte of mooiheid, maar het staat er al heel lang en heeft gestaan. Leuke middag!

Jens Glaudemans

"Vriendelijke vrijwilligers"

Prachtige kerk, vriendelijke vrijwilligers

Marion Sanders

"Nagalm bij Frank Boeijen"

We waren bij een concert met Frank Boeijen, dat in de Stevenskerk heel intiem was en bijzonder klonk door de galm, die je in een kerk nu eenmaal hebt.

Ronald Schuurman

"Old and beuatiful"

Old an beautiful church

Ugis Ozolins

"Enorm geratel"

Een mooie kerk met een behoorlijke geschiedenis. Alleen een beetje jammer, toen wij het voorlichtingsfilm over het ontstaan vd kerk bekeken, er in eens een oudere man (vrijwilliger die daar werkt) ongegeneerd hard aan het praten was!!! Enorm irritant vonden wij het, konden niets meer verstaan😒, uiteindelijk, nadat ik meneer aankeek, of het iets zachter kon, hij gewoon doorging met zijn enorme geratel. Toen vriendelijk verzocht elders te staan, toen viel het kwartje.. een beetje jammer van zo een arrogante man, niet fijn!!

Saskia Pijl
Google Reviews logo