Eventlocatie

Op de mooiste locatie van Nijmegen, midden in het historische centrum, ligt de monumentale Stevenskerk. Een indrukwekkendere ambiance kun je jouw gasten niet bieden. Combineer jouw event met een rondleiding door onze kerk en je maakt jouw bijeenkomst onvergetelijk.

Eventlocatie
Gotisch gewelf met zuilen en ramen in de Stevenskerk

Onze ruimtes

De Stevenskerk heeft ruimtes voor bijeenkomsten van variërend van 10 tot 850 personen. Vanzelfsprekend beschikken we over alle benodigde faciliteiten zoals beamer, flipover en wifi. Van een kop koffie tot en met een vijf-gangen diner, onze vaste cateraars leveren kwaliteit en maatwerk. Aan jou de keus of je met één van onze cateraars wil werken of je eigen cateraar inschakelt. En dat alles hartje stad, met parkeergarages vlakbij en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Lees meer

Veilig bijeenkomen 

In het coronatijdperk hebben we gemerkt dat het toch mogelijk is evenementen te organiseren als er beperkende maatregelen gelden. Mochten die er onverhoopt weer komen, dan denken we graag met je mee over een event op maat, waarbij de veiligheid van jouw gasten voorop staat.
Voor livestreams en hybride events kun je ook bij ons terecht.

Fluitspeler bij de Stevenskerk

Culturele Events

De Stevenskerk is een prachtige plek voor een concert, een lezing of een expositie. Wat je ook in de kerk organiseert, het gebouw is steeds van grote toegevoegde waarde door de historische uitstraling en de monumentaliteit van de ruimte. Dat doet iets met jouw bezoekers.

Lees meer

Business Events

De Stevenskerk leent zich door haar monumentale ruimte en indrukwekkende uitstraling heel goed voor een congres, beurs, bedrijfsfeest of symposium. De kerk ligt midden in het historische hart van Nijmegen en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Lees meer

Kerkzaal Stevenskerk met Preekstoel

Trouwen

Naast een prachtig middeleeuws monument is de Stevenskerk een bijzondere locatie voor onvergetelijke feestelijke momenten. Is er een mooiere locatie denkbaar om elkaar het jawoord te geven? In de Stevenskerk ontvang je jouw gasten in stijl op de meest indrukwekkende eventlocatie van Nijmegen, voor de huwelijksvoltrekking en naar keuze voor een receptie achteraf.

Lees meer

Afscheid nemen

De Stevenskerk, is letterlijk en figuurlijk het hart van Nijmegen. Dit prachtige monument ontroert en troost bezoekers en gelovigen al eeuwenlang. De ranke gotische architectuur, het heldere licht en de verstilde ruimten vormen samen een unieke ambiance. Het afscheid regelen we altijd in nauw overleg met de familie en de uitvaartbegeleider.

Lees meer

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder!
Google Reviews logo