Afscheid

De Stevenskerk, is letterlijk en figuurlijk het hart van Nijmegen. Dit prachtige monument ontroert en troost bezoekers en gelovigen al eeuwenlang. De ranke gotische architectuur, het heldere licht en de verstilde ruimten vormen samen een unieke ambiance. Het afscheid regelen we altijd in nauw overleg met de familie en de uitvaartbegeleider.

Afscheid

De Grote Kerk, met zijn monumentale Königorgel en schitterende kroonluchters met kaarsen, leent zich bij uitstek voor herdenkings- en afscheidsbijeenkomsten met maximaal 800 gasten. Zo wordt hier jaarlijks het bombardement van Nijmegen herdacht en wordt Wereldlichtjesdag, de dag van het overleden kind, hier gehouden.

De Noorder- en de Zuiderkapel zijn mooie, ingetogen locaties voor een persoonlijke afscheidsdienst met maximaal 100 gasten.Ook de condoleance kunnen we in de kerk voor je verzorgen.

Wil je een afscheid organiseren in de Stevenskerk?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

"Zeker een bezoek waard"

Kerk ziet er prachtig uit na de restauratie. Opvallend is het mooie contrast tussen het steen en hout. En ook natuurlijk het indrukwekkend orgel. Zeker een bezoek waard.
Raymond Rosmalen

"Prachtig educatief en onderhoudend programma"

Van Lymborch Draait Door! Prachtig educatief en onderhoudend programma over de grondleggers van de vaderlandse schilderkunst en hun invloed op het cultuuraanbod in de oudste stad van Nederland tot op de dag van vandaag.
Jan Willem van Opstal

"Boekenmarkt"

We gingen naar de boekenmarkt in de Stevenskerk. Vervolgens hebben we een rondleiding gekregen in de kerk. Daarna hebben we de kerktoren beklommen. Heel veel tredens, maar voor het uitzicht was het wel waard. Heel Nijmegen was te zien, zeker de moeite waard om de kerktoren te beklimmen. Het was een interessante en leerzame dag.

Merve

"A beautiful church with a inclusive attitude"

A beautiful church with a inclusive attitude. They had a wonderful free photo exhibition with transgender as the theme. I found it so moving and accepting that a church would have display these images. To normalise, love and accept transgender people into the church is such a step forward in the right direction. Well done to the organises. The church is also as beautiful on the outside as it is on the inside. A must see if your in the area.

Andrew Bocxe-Meyer

"Friendly people are welcoming you"

 Church was restored recently. Used for art exhibitions. Church interior are great; art was not convincing. Friendly people are welcoming you.

Harm Kloosterman
Google Reviews logo