Praktische informatie

Vanaf april 2022 is Fase West - een groot project van restauratie, verduurzaming en verbetering van de publiekspresentatie - van start gegaan. Dat betekent dat de Stevenskerk er niet zo uitziet als u van ons gewend bent. Op dit moment is de kerk vanwege de bouwwerkzaamheden door de week gesloten. Mogelijk kunnen we incidenteel toch een dag open; hou daarvoor deze website in de gaten.

Praktische informatie

Openingstijden april t/m Tweede Paasdag

Gesloten
11.00 - 17.00 u
12.00 - 17.00 u

Routebeschrijving

Je vindt de Stevenskerk aan het Sint Stevenskerkhof 62 in het centrum van Nijmegen.
Lopend:
Vanaf het station Nijmegen is het 15 minuten lopen.
Bus:
De bushalte in de buurt is Plein 1944. Hier stoppen meerdere bussen van en naar het centrum. Vanaf deze halte is het 5 minuten lopen.
Auto:
De parkeergarages in de buurt zijn Eiermarkt, Mariënburg en Kelfkensbos.
Fiets:
Voor de fiets is er een grote, bewaakte fietsstalling op Plein 1944. Bij de Stevenskerk zelf is geen fietsenstalling.

Toegankelijkheid

De bel voor de rolstoelingang vind je rechts van de hoofdingang bij de deur met huisnummer 62 (witte deur). De rolstoelingang zelf vind je bij de deur met huisnummer 61 (groene deur). Er is een aangepast toilet.

Walk of Wisdom

Afmelden voor de Walk of Wisdom of het ophalen van een startpakket is ook mogelijk als de kerk voor publiek gesloten is. Bel aan bij de zijingang van de kerk (witte deur) op Sint Stevenskerkhof 62. Dit kan maandag t/m zaterdag van 11.00 - 16.00 uur.

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder!