Livestream bij de viering van de 750ste wijdingsdatum van de Stevenskerk

Wanneer:
woensdag 07 september 2022 van 15:00 tot 16:00
Thema:
lezing
Entree:
Vrij
Livestream bij de viering van de 750ste wijdingsdatum van de Stevenskerk

Op 7 september aanstaande start ons jubileumjaar.
Op deze dag werd de Stevenskerk gewijd door de befaamde dominicaan Albertus de Grote. We luiden ons jubileumjaar in met een speciale viering.
Al 750 jaar komen mensen naar de Stevenskerk om schoonheid te ervaren, troost, inspiratie en gezamenlijkheid. Wat er ook allemaal veranderd is, dát is hetzelfde gebleven.
Op woensdagmiddag 7 september vieren we de kleurrijke geschiedenis van de Stevenskerk en de betekenis die de kerk heeft voor onze stad. Aan de viering werken onder meer mee: organist en koordirigente Jetty Podt en Capella Cumerana, organist Berry van Berkum, acteur en verteller Ron Vervuurt, Scuola Gregoriana Carolus Magnus, mensen van de Walk of Wisdom en programmamaker Arjan Broers.

Livestream en terugkijken

Vanwege Fase West, het renovatieproject in de Stevenskerk, is er maar een beperkt aantal plaatsen voor genodigden beschikbaar in de kerk. Omdat we toch zoveel mogelijk mensen willen laten meegenieten, is er een livestream op 7 september tussen 15.00 en 16.00 uur. Die is te volgen via onderstaande link. Vanaf 8 september is hier ook de registratie te zien.

Wil je de viering volgen per livestream?

Klik hieronder
Google Reviews logo