Kooromgang en Koor

Capaciteit: 200 personen

De fraaie gotische kooromgang met zijn bijzondere straalkapellen, eeuwenoude muurschilderingen en predikantenborden biedt een verrassende setting voor exposities of recepties tot 200 personen. Deze ruimte is vooral geschikt voor dynamische recepties waarbij je van gast naar gast, van groepje naar groepje beweegt.

Kooromgang en Koor

Faciliteiten

Lunch, diner, catering

Van een kop koffie tot en met een vijf-gangen diner, onze vaste cateraars leveren kwaliteit. Aan jou de keus of je met één van onze cateraars wil werken of je eigen cateraar inschakelt.

Aankleding

De kerk beschikt over monumentale banken en losse stoelen. Daarmee kun je alle denkbare opstellingen maken. Er zijn modulaire podiumdelen van 2 x 1 m, waarmee podia met een maximaal oppervlak van 18 m² gelegd kunnen worden. Voor grotere podia kun je delen bijhuren.

Verlichting

Voor ieder evenement brengen we de kerk in de door jou gewenste sfeer met ons geavanceerde lichtregelsysteem. Up- en downlighters en verborgen ledstrips lichten de plafonds, gewelven en het vloeroppervlak in de gewenste kleuren aan. Je kunt kiezen uit verschillende lichtscenario’s waarmee je een unieke beleving aan je evenement geeft.

Kooromgang Stevenskerk met muurschildering
Kooromgang Stevenskerk met lichtinval

Audiovisuele middelen

In de Kooromgang is een vast geluidssysteem aanwezig met handmicrofoons, headsets en een cd-speler. Het systeem beschikt over een externe input, waarop je een smartphone, PC of laptop kunt aansluiten. De Stevenskerk werkt met vaste partners die op maat audiovisuele diensten en apparatuur verzorgen.

Toegankelijkheid

De Kooromgang is toegankelijk voor mindervaliden. Een aangepast toilet is aanwezig.

Bereikbaarheid en parkeren

De Stevenskerk is bereikbaar via het openbaar vervoer of per auto. Diverse buslijnen stoppen op 5 minuten loopafstand van de kerk. Er zijn drie parkeergarages op loopafstand: Eiermarkt, Mariënburg en Kelfkensbos.

Wil je een evenement organiseren in de Kooromgang?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Google Reviews logo