Grote Kerk

Capaciteit: 100 - 850 personen

De grootste ruimte van de Stevenskerk is uitermate geschikt voor grootschalige ontvangsten en bijeenkomsten - zoals concerten, herdenkingen, presentaties, symposia, afscheidscolleges, uitvaarten, diners of recepties. Standaard heeft de kerk 450 zitplaatsen; uitbreiding tot 850 is mogelijk. Je kunt er andere ruimtes bij huren om nog meer gasten te ontvangen.

Grote Kerk

Faciliteiten

Lunch, diner, catering

Van een kop koffie tot en met een vijf-gangen diner, onze vaste cateraars leveren kwaliteit. Aan jou de keus of je met één van onze cateraars wil werken of je eigen cateraar inschakelt 

Aankleding

De kerk beschikt over monumentale banken en losse stoelen. Daarmee kun je alle denkbare opstellingen maken. Er zijn modulaire podiumdelen van 2 x 1 m, waarmee podia met een maximaal oppervlak van 18 m² gelegd kunnen worden. Voor grotere podia kun je delen bijhuren.

Verlichting

Voor ieder evenement brengen we de kerk in de door jou gewenste sfeer met ons geavanceerde lichtregelsysteem. Up- en downlighters en verborgen ledstrips lichten de plafonds, gewelven en het vloeroppervlak in de gewenste kleuren aan. Je kunt kiezen uit verschillende lichtscenario’s waarmee je een unieke beleving aan je evenement geeft.

Interieur Stevenskerk gezien vanaf het Königorgel

Audiovisuele middelen

In de Grote Kerk is een vast geluidssysteem aanwezig met handmicrofoons, headsets en een cd-speler. Het systeem beschikt over een externe input, waarop je een smartphone, PC of laptop kan aansluiten. De Stevenskerk werkt met vaste partners die op maat audiovisuele diensten en apparatuur verzorgen.

Toegankelijkheid

De Grote Kerk is toegankelijk voor mindervaliden. Een aangepast toilet is aanwezig.

Bereikbaarheid en parkeren

De Stevenskerk is bereikbaar via het openbaar vervoer of per auto. Diverse buslijnen stoppen op 5 minuten loopafstand van de kerk. Er zijn drie parkeergarages op loopafstand: Eiermarkt, Mariënburg en Kelfkensbos.

Wil je een evenement organiseren in de Grote Kerk?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Google Reviews logo