Crypte

Capaciteit: 30 personen

De Crypte is de kelder van de kerk bestaat uit twee aan elkaar grenzende ruimtes die geschikt zijn voor bijeenkomsten tot 30 personen. Ideaal voor presentaties, kleine borrels of bierproeverijen.

Crypte

Faciliteiten

Lunch, diner, catering

Van een kop koffie tot en met een vijf-gangen diner, onze vaste cateraars leveren kwaliteit. Aan jou de keus of je met één van onze cateraars wil werken of je eigen cateraar inschakelt 

Aankleding

In de crypte staan tafels en losse stoelen waarmee je allerlei opstellingen kunt maken. 

Verlichting

In één van de twee ruimtes in de crypte is dimbare verlichting aanwezig. Daarmee kun je het lichtniveau naar wens aanpassen.

Crypte Stevenskerk met vergaderopstelling
Crypte Stevenskerk met presentatie-opstelling

Audiovisuele middelen

Er hangt een beeldscherm waarop via een laptop of usb-stick presentaties afgespeeld kunnen worden.

Toegankelijkheid

De Crypte is niet toegankelijk voor mindervaliden.

Bereikbaarheid en parkeren

De Stevenskerk is bereikbaar via het openbaar vervoer of per auto. Diverse buslijnen stoppen op 5 minuten loopafstand van de kerk. Er zijn drie parkeergarages op loopafstand: Eiermarkt, Mariënburg en Kelfkensbos.

Wil je een evenement organiseren in de Crypte?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

"Boekenmarkt"

We gingen naar de boekenmarkt in de Stevenskerk. Vervolgens hebben we een rondleiding gekregen in de kerk. Daarna hebben we de kerktoren beklommen. Heel veel tredens, maar voor het uitzicht was het wel waard. Heel Nijmegen was te zien, zeker de moeite waard om de kerktoren te beklimmen. Het was een interessante en leerzame dag.

Merve

"Doorgangen"

Hoog boven de stad Nijmegen uittorent zie je de Stevenskerk.
Verrast waren we dat we gratis deze kerk mochten bezoeken.
Het was direct duidelijk dat dit een mooie protestante kerk is.
Rondom vind je diverse doorgangen via waar je de kerk kunt benaderen, anders dan je elders, waar zulke mooie historische gebouwen vaak aan grote pleinen liggen.
Binnen was net een kerkdienst afgelopen en overal waren nog mensen aan het napraten. Een mooi en oud orgel siert deze kerk.

Fred

"Beetje overdaad aan goud"

Beetje overdaad aan goud waar ik zelf niet zo goed tegen kan. Verder een mooie georganiseerde (externe) bijeenkomst gehad en genoten van het gerenoveerde orgel. Ook een toilet wat erg fijn was.

Koen Rijks

"Prachtig educatief en onderhoudend programma"

Van Lymborch Draait Door! Prachtig educatief en onderhoudend programma over de grondleggers van de vaderlandse schilderkunst en hun invloed op het cultuuraanbod in de oudste stad van Nederland tot op de dag van vandaag.
Jan Willem van Opstal

"Zeker een bezoek waard"

Kerk ziet er prachtig uit na de restauratie. Opvallend is het mooie contrast tussen het steen en hout. En ook natuurlijk het indrukwekkend orgel. Zeker een bezoek waard.
Raymond Rosmalen
Google Reviews logo