Zondagsviering

Entree:
Vrij (uitgangscollecte)
Zondagsviering

De Stadskerk Nijmegen is al bijna een halve eeuw thuis in de Stevenskerk. Elke zondagmorgen lezen en overwegen christenen die afkomstig zijn uit verschillende kerken, samen de verhalen uit de Bijbel en delen zij Brood en Wijn met elkaar. Ook de voorgangers zijn afkomstig uit verschillende kerken. Een dergelijke gezamenlijke viering van Schrift en Tafel is in Nederland uniek.

De Stadskerk – voorheen Oecumenisch Citypastoraat – wil een eigentijdse geloofsgemeenschap zijn. Zij staat open voor de ervaringen en vragen van mensen van nu. Samen op zoek naar wat aan ons leven en samenleven zin geeft: de Stadskerk wil er zijn voor iedereen. Van harte welkom dus bij onze vieringen!

Voorganger op deze zondag is ds. Richart Huijzer

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder!

"Spectaculair orgel"

Spectaculair orgel en orgelconcert elke dinsdagavond super niveau top organisten van Nederland zie site Nijmeegse orgel stichting Koningsorgel

Wim Willems

"Enorm geratel"

Een mooie kerk met een behoorlijke geschiedenis. Alleen een beetje jammer, toen wij het voorlichtingsfilm over het ontstaan vd kerk bekeken, er in eens een oudere man (vrijwilliger die daar werkt) ongegeneerd hard aan het praten was!!! Enorm irritant vonden wij het, konden niets meer verstaan?, uiteindelijk, nadat ik meneer aankeek, of het iets zachter kon, hij gewoon doorging met zijn enorme geratel. Toen vriendelijk verzocht elders te staan, toen viel het kwartje.. een beetje jammer van zo een arrogante man, niet fijn!!

Saskia Pijl

"Nagalm bij Frank Boeijen"

We waren bij een concert met Frank Boeijen, dat in de Stevenskerk heel intiem was en bijzonder klonk door de galm, die je in een kerk nu eenmaal hebt.

Ronald Schuurman

"Ondergewaardeerd"

Leuke kerk en bijzonder ondergewaardeerd is het koertje met bankjes aan de westelijke kant van de kerk

Maxim Vandaele

"Doorgangen"

Hoog boven de stad Nijmegen uittorent zie je de Stevenskerk.
Verrast waren we dat we gratis deze kerk mochten bezoeken.
Het was direct duidelijk dat dit een mooie protestante kerk is.
Rondom vind je diverse doorgangen via waar je de kerk kunt benaderen, anders dan je elders, waar zulke mooie historische gebouwen vaak aan grote pleinen liggen.
Binnen was net een kerkdienst afgelopen en overal waren nog mensen aan het napraten. Een mooi en oud orgel siert deze kerk.

Fred
Google Reviews logo