Venice | Magical Acoustic X-mas Show

Wanneer:
vrijdag 06 december 2024 van 20:30 tot 22:30
Thema:
concert,  pop
Entree:
€ 32,50
Venice | Magical Acoustic X-mas Show

Zaal open om 19:30
Venice komt terug naar Nijmegen voor een optreden in de prachtige Stevenskerk.
De band speelt een akoestisch optreden in het kader van kerst.
Venice gitarist en zanger Michael Lennon: “Het zingen van vierstemmige harmonieën op deze prachtige locaties die soms honderden jaren oud zijn, is een geweldige ervaring". De intieme omgeving met vier ‘Lennons’, twee gitaren en piano is een perfect contrast met de full-band-concerten en de theatertour die de groep in het voorjaar van dit jaar heeft gedaan. Tevens heeft de band voor deze concerten nog een speciale verrassing in het verschiet.
“Het geeft onze Nederlandse vrienden een zeer persoonlijke kijk op onze liedjes en de harmonieën, waardoor eenieder - met inbegrip van ons zelf - direct beland in de Holiday Christmas Spirit", voegt lead vocalist Kipp Lennon toe.
Pat Lennon, gitarist en zanger: "Deze concerten geven ons altijd een groot gevoel van verbondenheid. Alsof band en publiek gezamenlijk onderdeel zijn van ons eigen familiekerstfeest. Voor ons Amerikanen tenslotte nog altijd het belangrijkste feest van het jaar.”

De Amerikaanse groep Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. De band bestaat uit twee sets broers, Michael en Mark Lennon & Kipp en Pat Lennon die zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië. Sinds de jaren 80 treden ze samen op en hebben, beïnvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash en The Eagles, een eigen folk/rock/soul sound ontwikkeld met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zangpartijen.

De setlist van de ruim 2 uur durende show bevat naast bekende en minder bekende kerstliedjes uiteraard ook een aantal vertrouwde Venice songs en werk van het onlangs verschenen nieuwe album ‘Stained Glass’. De avond zal zoals gebruikelijk worden afgesloten met een uitgebreide meet & greet met de band.

Wil je erbij zijn?

Koop nu tickets
Google Reviews logo