Numaga Tattoo Convention

expositie
Entree:
Numaga Tattoo Convention

"For the first time you can admire the art of tattooing at the 13th century St.Stevenskerk. In the oldest city of the Netherlands NUMAGA - the name of the city Nijmegen in the year 800.
The Numaga Tattoo Convention is 3 day event. With over 110 National and International Tattoo Artists, who wil show you the endless diversity of the tattoo art with their wide range of tattoo styles."
Source: Numaga Tattoo Convention

"Voor het eerst kun je de tattoo-kunst bewonderen in de dertiende-eeuwse Stevenskerk.  ; in de oudste stad van Nedrlnad, Numaga, zolas de naam in het jaar 800 luidde.
De Nijmegen Tattoo Convention is en driedaags evenement. Meer dan 110 nationale en internationale Tatto-artiesten zullen met hun brede scala aan stijlen de eindeloze diversiteit van de tattoo-kunst tonen."
Bron: Numaga Tattoo Convention

Meer informatie?