LUWTEN X B.O.X.
Stevenskerk Live

Wanneer:
zaterdag 15 juli 2023 van 20:30 tot 21:30
Thema:
concert,  pop
Entree:
€ 21,00
LUWTEN X B.O.X.
Stevenskerk Live

Een van de absolute hoogtepunten van het recente Birds of Paradise festival was het kersverse samenwerkingsverband van LUWTEN en het Belgische barokensemble B.O.X. De in Rotterdam geboren singer-songwriter en in Nijmegen woonachtige Tessa Douwstra alias LUWTEN vond haar weg naar de grotere podia in Nederland met pure, ontroerende liedjes die op het snijvlak bewegen van pop, electronic en R&B.
Haar laatste album Draft (2021) werd door pers en publiek bejubeld en won een 3voor12 Award voor het Beste 3v12 album van het jaar. Daarna werd het alleen maar groter voor LUWTEN die nooit haar drive verliest om te vernieuwen, experimenteren en vooruit gaat terwijl ze haar kunst tot de kern blijft raken. Voor dit bijzondere concert werkt LUWTEN de samenwerking aan met het Belgische Baroque Orchestration X (B.O.X) dat eerder samenwerkte met acts als Efterklang, Eefje de Visser, Shara Nova (My Brightest Diamond) en Spinvis.
Dit programma is onderdeel van de Stevenskerk Live-concerten, een samenwerking van de Stevenskerk en Poppodium Doornroosje.

Wil je erbij zijn?

Bestel hier direct jouw kaarten
Google Reviews logo