Lauden |

Vrij (uitgangscollecte)
Lauden |
3de zondag veertigdagentijd

De Stadskerk Nijmegen is al bijna een halve eeuw thuis in de Stevenskerk. Elke zondagmorgen lezen en overwegen christenen die afkomstig zijn uit verschillende kerken, samen de verhalen uit de Bijbel en delen zij Brood en Wijn met elkaar. Ook de voorgangers zijn afkomstig uit verschillende kerken. Een dergelijke gezamenlijke viering van Schrift en Tafel is in Nederland uniek.

De Stadskerk – voorheen Oecumenisch Citypastoraat – wil een eigentijdse geloofsgemeenschap zijn. Zij staat open voor de ervaringen en vragen van mensen van nu. Samen op zoek naar wat aan ons leven en samenleven zin geeft: de Stadskerk wil er zijn voor iedereen. Van harte welkom dus bij onze vieringen!

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder!

"A definite must"

Magnificent tour guide from the church and he has vast knowledge about the church and also paintings. The church has some areas,where no photography is allowed, however some things are just not meant to be photographed but rather be cherished through memory. A definite must visit when in Nijmegen

Charmaine

"A beautiful church with a inclusive attitude"

A beautiful church with a inclusive attitude. They had a wonderful free photo exhibition with transgender as the theme. I found it so moving and accepting that a church would have display these images. To normalise, love and accept transgender people into the church is such a step forward in the right direction. Well done to the organises. The church is also as beautiful on the outside as it is on the inside. A must see if your in the area.

Andrew Bocxe-Meyer

"Vriendelijke vrijwilligers"

Prachtige kerk, vriendelijke vrijwilligers

Marion Sanders

"Meditatie"

Geweldige plek om te mediteren

Rients Ritskes

"Enorm geratel"

Een mooie kerk met een behoorlijke geschiedenis. Alleen een beetje jammer, toen wij het voorlichtingsfilm over het ontstaan vd kerk bekeken, er in eens een oudere man (vrijwilliger die daar werkt) ongegeneerd hard aan het praten was!!! Enorm irritant vonden wij het, konden niets meer verstaan?, uiteindelijk, nadat ik meneer aankeek, of het iets zachter kon, hij gewoon doorging met zijn enorme geratel. Toen vriendelijk verzocht elders te staan, toen viel het kwartje.. een beetje jammer van zo een arrogante man, niet fijn!!

Saskia Pijl
Google Reviews logo