Het Waalkwartet |
Nijmegen Klinkt@Stevenskerk

Wanneer:
zaterdag 27 april 2024 van 15:30 tot 16:15
Thema:
concert
Entree:
Vrij (uitgangscollecte)
Het Waalkwartet |
Nijmegen Klinkt@Stevenskerk

Het Waalkwartet is een professioneel ensemble, bestaande uit: Heleen de Witte op fluit, Jeanne Biessen op viool, Hugo Doesburg op cello en Alex Welch op altviool.
De achtergronden van de musici zijn heel divers variërend van Het Gelders Orkest, Moving Strings, The Scottish Symphony Orchestra, Het Ensemble Conservatoire, Zoethout, tot het Colombiaanse Orquesta Sinfonica del Valle en nog meer.
Hun persoonlijke achtergrond en keuze voor het Waalkwartet heeft het kwartet een heel eigen en bijzondere klank gegeven. Zij spelen een speels afwisselend programma met composities van Mozart, Tsjaikovski, Andriessen, Abel, Guglielmi en Kershaw. En aan het slot een eigen compositie van altvioliste Alex Welch, Meditango.

Nijmegen Klinkt @Stevenskerk

Nijmegen Klinkt is een jaarlijks terugkerend muziekfestival in het centrum van Nijmegen in de zomer. In de aanloop naar het festival is er iedere vierde zaterdag van de maand een optreden in de Zuiderkapel met nazit in het café in de Noorderkapel 
Iedere vierde zaterdag van de maand:

15:30 – 16:15 een optreden in de Zuiderkapel
16:15 – 17:00 met nazit in de Droomkapel (Noorderkapel)
De optredens zijn vrij te bezoeken met een vrijwillige uitgangscollecte. Consumpties in de Droomkapel zijn op eigen rekening.

Meer infomatie?

Kijk op de website van Nijmegen Klinkt
Google Reviews logo