ETHEL
The Signature Sessions

Wanneer:
zaterdag 28 oktober 2023 van 20:30 tot 22:00
Thema:
concert
Entree:
€ 27,50 | € 22,50
ETHEL
The Signature Sessions

Het New Yorkse Strijkkwartet Ethel bestaat al bijna 25 jaar en heeft in die tijd een indrukwekkende carrière opgebouwd. Het kwartet speelde onder andere met Joe Jackson en Todd Rundgren en won zelfs een Grammy Award. 

Het strijkkwartet tourt over de hele wereld en is binnenkort met hun 'Signature Sessions' te zien in de Stevenskerk! Dit programma biedt voor elk wat wils, van stille inspiratie tot dansen op straat, allemaal geleverd met Ethels kenmerkende passie, mededogen en virtuositeit.

“ETHEL onderscheidt zich door een complete virtuositeit, een sterke groepsidentiteit die niettemin individualiteit aanmoedigt, en de hartelijke, inclusieve omhelzing van hun publiek. In de handen van ETHEL is Amerikaanse muziek springlevend.”
The Washington Post

"Al bijna 18 jaar... heeft ETHEL de grenzen van conventionele kwartetmuziek verlegd door zijn klassieke grondslag te combineren met rock-'n-roll-enthousiasme en met muzikale tradities van over de hele wereld."
New Orleans Advocate

"Het allesomvattende viertal ... verrijkt elke stijl die het aanraakt, door de gemeenschappelijke verbindingen tussen zijn klassieke formatie en wereldwijde impulsen te kietelen." “Weinig musici verkennen de snel vervagende scheidslijnen tussen genres zo uitgebreid als strijkkwartet ETHEL.”
Time-out New York

Wil je erbij zijn?

Bestel hier direct jouw kaarten
Google Reviews logo