Dagverlichting: inspirerende lunchbijeenkomsten

Entree:
Vrij
Dagverlichting: inspirerende lunchbijeenkomsten

De Stevenskerk huisvest in september en oktober inspirerende lunchbijeenkomsten. Doel van de bijeenkomsten is mensen even uit hun dag te tillen, door een combinatie van poëzie, bezinning en muziek. De bijeenkomsten worden steeds op dinsdag om 12.30 uur gehouden en hebben elke week een ander thema. De overkoepelende titel luidt ‘Dagverlichting’.

Dagverlichting is een initiatief van praktisch filosoof Toine Janssen (De Wijsmakerij) en levenscoach Evert van de Ven (atelier De Clou).

Dagverlichting biedt de ruimte en de tijd voor een stapje terug uit de dagelijkse routine, om even stil te staan bij jezelf.
Dertig minuten licht in je ziel en warmte in je hart.

De toegang tot Dagverlichting is gratis.

Meer informatie op www.dagverlichting.nl , www.facebook.com/dagverlichtin... en www.instagram.com/dagverlichti... .

Meer informatie?

Ga naar de website van Dagverlichting

"Enorm geratel"

Een mooie kerk met een behoorlijke geschiedenis. Alleen een beetje jammer, toen wij het voorlichtingsfilm over het ontstaan vd kerk bekeken, er in eens een oudere man (vrijwilliger die daar werkt) ongegeneerd hard aan het praten was!!! Enorm irritant vonden wij het, konden niets meer verstaan😒, uiteindelijk, nadat ik meneer aankeek, of het iets zachter kon, hij gewoon doorging met zijn enorme geratel. Toen vriendelijk verzocht elders te staan, toen viel het kwartje.. een beetje jammer van zo een arrogante man, niet fijn!!

Saskia Pijl

"Indrukwekkend groot"

Indrukwekkend grote kerk, vooral extra interessant door de gids, ene Paul!

H.T.

"A beautiful church with a inclusive attitude"

A beautiful church with a inclusive attitude. They had a wonderful free photo exhibition with transgender as the theme. I found it so moving and accepting that a church would have display these images. To normalise, love and accept transgender people into the church is such a step forward in the right direction. Well done to the organises. The church is also as beautiful on the outside as it is on the inside. A must see if your in the area.

Andrew Bocxe-Meyer

"A definite must"

Magnificent tour guide from the church and he has vast knowledge about the church and also paintings. The church has some areas,where no photography is allowed, however some things are just not meant to be photographed but rather be cherished through memory. A definite must visit when in Nijmegen

Charmaine