Concert voor de wereldvrede | Vredesvuur III
Het Vrije Koor

Wanneer:
zondag 14 januari 2024 van 15:00 tot 16:15
Thema:
concert
Entree:
Vrij
Concert voor de wereldvrede | Vredesvuur III
Het Vrije Koor

Wereld-Vredesconcert

Vredesvuur III

Na het overweldigende succes van de Vredesconcerten van Het Vrije Koor in 2022 en 2023 kon een derde editie van Vredesvuur vanzelfsprekend niet uitblijven. Ook dit jaar zal Vredesvuur III weer in onder andere de Stevenskerk te beluisteren zijn.

Naast de mooiste wereldvredesliederen door Het Vrije Koor zelf zal medewerking worden verleend door Renske van Gelder sopraan en Martijn Ruiter gitaar. Jelle Hoksbergen zal met zijn ontroerende pianospel het concert wederom omlijsten. Onder leiding van dirigent Jan Jaap Nuiver zullen Vredesliederen klinken uit alle tradities en alle delen van de wereld, traditiegetrouw zal er ook weer samen met de concertbezoekers worden gezongen.

Het concert duurt een uur en is gratis toegankelijk. Bij het uitgaan van de kerk wordt ter bestrijding van de onkosten een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld.

Het Vrije Koor heeft met Vredesvuur I en II indrukwekkende en professionele visitekaartjes afgegeven. De belangstelling voor deze Vredesconcerten was zo groot dat bezoekers die vlak voor aanvang arriveerden het concert hebben moeten staan.

Ook dit jaar worden weer overvolle kerkzalen verwacht, wij raden u daarom aan uw plaatsen te reserveren op onderstaand e-mailadres.

Komt allen!

Voor reserveringen, contact en informatie: vrijekoor@gmail.com

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder!
Google Reviews logo