BLØF @ Stevenskerk (UITVERKOCHT)

Wanneer:
vrijdag 13 september 2024 van 20:30 tot 22:00
Thema:
concert,  pop
Entree:
BLØF @ Stevenskerk (UITVERKOCHT)

Zaal open om 19:30 uur

BLØF gaat dit jaar met de ‘Vreemde Wegen Tour’ op tournee langs bijzondere locaties in Nederland en België. Tijdens deze tour zullen ze ook de Nijmeegse Stevenskerk aandoen met een uniek semi-akoestisch concert!
De band zegt er zelf het volgende over “Elke locatie die we aan doen bij de ‘Vreemde Wegen Tour’ heeft zijn eigen verhaal en sfeer, wat deze concertreeks zo bijzonder maakt. We kijken er bijzonder naar uit.”. BLØF speelt in deze intieme setting voornamelijk kleine liedjes die de fans al een tijdje niet gehoord hebben.
De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben de afgelopen 30 jaar alles bereikt wat je in Nederland kunt bereiken: bijna veertig hits, Edisons, een uitverkochte Ziggo Dome en een eigen festival genaamd ‘Concert At Sea’. Toch klinkt het viertal gretiger dan ooit, ook aan inspiratie is er geen gebrek.

Wil je erbij zijn?

Bestel direct jouw tickets

"Een van de mooiste kerken van Nederland"

Een van de mooiste kerken van Nederland, bovenop een heuvel. Prachtig orgel!

sander zielman

"Concert"

Schitterende kerk; met veel genoegen een concert gegeven.

Bert

"Doorgangen"

Hoog boven de stad Nijmegen uittorent zie je de Stevenskerk.
Verrast waren we dat we gratis deze kerk mochten bezoeken.
Het was direct duidelijk dat dit een mooie protestante kerk is.
Rondom vind je diverse doorgangen via waar je de kerk kunt benaderen, anders dan je elders, waar zulke mooie historische gebouwen vaak aan grote pleinen liggen.
Binnen was net een kerkdienst afgelopen en overal waren nog mensen aan het napraten. Een mooi en oud orgel siert deze kerk.

Fred

"Van buiten al veel te zien"

De kerk was gesloten bij aankomst, maar van buiten is al veel te zien. Er is een bord dat de hele geschiedenis van de kerk verteld, bijvoorbeeld de het starten van het bouwen begon in 1254. Ook de gebouwen eromheen zijn prachtig om te zien. Er staan heel wat oude gebouwen omheen.

Sieuwe Maas

"Leuke middag!"

Ik ben bij de kerk geweest, aardige mensen en de kerk vond ik erg mooi. Bij de St-Stevenskerk worden verschillende activiteiten gedaan. Er wordt gebeden, gezongen, bijbel wordt gelezen en nog veel meer. De kerk biedt vele mogelijkheden. De kerk discrimineert niet tussen mannen en vrouwen en het is een plek waar leiderschap niet leidt tot een heersende taak maar een dienende taak. Ik vind het bijzonder, omdat er een hele geschiedenis achter zit. De kerk mag er dan niet heel bijzonder uitzien qua hoogte, grootte of mooiheid, maar het staat er al heel lang en heeft gestaan. Leuke middag!

Jens Glaudemans
Google Reviews logo