Anneke van Giersbergen
Stevenskerk Live

Wanneer:
vrijdag 21 juli 2023 van 20:30 tot 21:30
Thema:
concert,  pop
Entree:
€ 18,00
Anneke van Giersbergen
Stevenskerk Live

Anneke van Giersbergen is met gemak de hardst werkende en meest veelzijdige zangeres van Nederland te noemen. Ze zal voor altijd gezien worden als zangeres van The Gathering maar heeft sinds 2007 haar eigen solide solocarrière opgebouwd.

Dat ze een muzikale kameleon is blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir, Napalm Death en BLØF. 2019 stond in het teken van het 25-jarige jubileum van Anneke’s carrière. Dit lustrum werd gevierd met diverse uitverkochte shows. Tevens is ze beloond met een Buma ROCKS! Export Award voor meest succesvolle zangeres in het heavy genre. Haar ‘Goes To Church’ tour in 2020 bracht haar ook al naar de Stevenskerk voor een uitverkochte show. Een prachtige show met talloze anekdotes uit haar rijke tourverleden. na deze intensieve tour bracht Anneke ‘The Darkest Skies Are The Brightest’ uit. Een persoonlijk en emotioneel beladen album. Het kan haast niet anders of er komen wel een aantal prachtig songs voorbij van deze plaat. Dat de Stevenskerk haar als een handschoen past heeft ze dus al bewezen met haar vrolijke innemende karakter. Daarom zijn we blij Anneke weer te mogen verwelkomen op deze prachtige locatie tijdens de Vierdaagsefeesten voor een van haar bijzondere optredens.

Dit programma is onderdeel van de Stevenskerk Live-concerten, een samenwerking van de Stevenskerk en Poppodium Doornroosje.

Wil je erbij zijn?

Bestel hier direct jouw kaarten
Google Reviews logo