De Stevenskerk - hart van de stad en symbool van Nijmegen

Vraag een Nijmegenaar wanneer hij thuis is en hij antwoordt ‘als ik de Stevenskerk zie’. Meer nog dan de Waalbrug is de Stevenskerk het symbool van Nijmegen. De Stevenskerk is al eeuwenlang letterlijk en figuurlijk het hart van de stad en zit al net zolang in de harten van de Nijmegenaren. Zij is een belangrijke verbindende factor voor de Nijmeegse samenleving en kan niet zonder de steun van die samenleving.

Word Vriend van de Stevenskerk!

De Stevenskerk is voor een belangrijk deel afhankelijk van particuliere steun. Omdat de Stevenskerk als Culturele ANBI is aangemerkt, kunt u uw gift voor 125% aftrekken van de belasting.

Zit de Stevenskerk ook in uw hart, steun ons dan en wordt Vriend van de Stevenskerk. Met uw steun staan we sterker. U bent al Vriend van de Stevenskerk met een jaarlijkse bijdrage vanaf € 35,00.

Eenmalige donatie

U kunt ook eenmalig doneren. Het rekeningnummer van de Vrienden van de Stevenskerk is:

Aanmelden als Vriend van de Stevenskerk

Ja, ik doe mee! Ik machtig de stichting Vrienden van de Stevenskerk om voor een periode van minimaal één (1) jaar tot wederopzegging het volgende bedrag van mijn rekening af te schrijven:

Per maand:
Per jaar:
Ander bedrag in € (per maand/jaar/eenmalig):
Bijzondere bijdrage:
Bijdrage zonder machtiging: