The Best of Hans Zimmer & Film Favourites | (UITVERKOCHT)

Wanneer:
donderdag 12 september 2024 van 21:00 tot 22:15
Thema:
klassiek
Entree:
Verkoop start 20/3 om 18:00 uur
The Best of Hans Zimmer & Film Favourites | (UITVERKOCHT)

UITVERKOCHT
Een meeslepend eerbetoon aan de meest iconische muziek van Hans Zimmer en John William met een live orkest in een bijzonder verlichte setting. Ervaar de meest iconische muziek uit de bioscoop, uitgevoerd door het geweldige London Film Music Orchestra!

Luister naar de betoverende muziek van de meest iconische films, waaronder: E.T, Indiana Jones, Harry Potter, Artificial Intelligence, A Prayer for Peace, Pearl Harbour, Gladiator, Superman Returns, Sayuri's Theme, The Dark Knight, Batman V Superman, Man of Steel & Pirates of the Caribbean!

Tickets kopen?

Kijk op de website van The London Film Music Orchestra

"A beautiful church with a inclusive attitude"

A beautiful church with a inclusive attitude. They had a wonderful free photo exhibition with transgender as the theme. I found it so moving and accepting that a church would have display these images. To normalise, love and accept transgender people into the church is such a step forward in the right direction. Well done to the organises. The church is also as beautiful on the outside as it is on the inside. A must see if your in the area.

Andrew Bocxe-Meyer

"Enorm geratel"

Een mooie kerk met een behoorlijke geschiedenis. Alleen een beetje jammer, toen wij het voorlichtingsfilm over het ontstaan vd kerk bekeken, er in eens een oudere man (vrijwilliger die daar werkt) ongegeneerd hard aan het praten was!!! Enorm irritant vonden wij het, konden niets meer verstaan?, uiteindelijk, nadat ik meneer aankeek, of het iets zachter kon, hij gewoon doorging met zijn enorme geratel. Toen vriendelijk verzocht elders te staan, toen viel het kwartje.. een beetje jammer van zo een arrogante man, niet fijn!!

Saskia Pijl

"Mooi van buiten"

Mooie kerk van buiten, binnen een mooie fotoreportage van de kerk door de jaren heen!

Anke K

"Doorgangen"

Hoog boven de stad Nijmegen uittorent zie je de Stevenskerk.
Verrast waren we dat we gratis deze kerk mochten bezoeken.
Het was direct duidelijk dat dit een mooie protestante kerk is.
Rondom vind je diverse doorgangen via waar je de kerk kunt benaderen, anders dan je elders, waar zulke mooie historische gebouwen vaak aan grote pleinen liggen.
Binnen was net een kerkdienst afgelopen en overal waren nog mensen aan het napraten. Een mooi en oud orgel siert deze kerk.

Fred

"Ondergewaardeerd"

Leuke kerk en bijzonder ondergewaardeerd is het koertje met bankjes aan de westelijke kant van de kerk

Maxim Vandaele