Elephant
Stevenskerk Live

Wanneer:
zondag 16 juli 2023 van 20:30 tot 21:30
Thema:
concert,  pop
Entree:
€ 17,50
Elephant
Stevenskerk Live

Zonnige melancholie eigen bodem. Dat is het geluid van de 4-koppige Rotterdamse band Elephant. De band wordt geboren in een jaar waarin een virus de muziekwereld knock-out slaat.

In volle overgave stort Elephant zich op het schrijven van hun liedjes. Ze trekken zich terug in hun studio in de kassen onder de rook van Rotterdam tussen de paksoi en de Chinese kool. Elephant overtuigt met hun eigenzinnige aanpak, geluid, nummers en worden getekend op het platenlabel Excelsior Recordings. Begin 2022 maakt Elephant indruk met hun sessie op Noorderslag en niet veel later verschijnt hun debuutalbum ‘Big Thing’, opgenomen in samenwerking met Pablo van de Poel (DeWolff). Het album geeft je binnen een paar seconden een onweerstaanbaar zomergevoel en wordt dan ook lovend ontvangen. Na een uitverkocht en indrukwekkend optreden in Doornroosje komen ze ditmaal terug voor een optreden in Stevenskerk.
Dit programma is onderdeel van de Stevenskerk Live-concerten, een samenwerking van de Stevenskerk en Poppodium Doornroosje.

Wil je erbij zijn?

Bestel hier direct jouw kaarten
Google Reviews logo