Schenken

Je maakt ons blij met elke donatie, groot of klein. Het mooie is dat het Rijk bij elke euro die jij doneert twee euro bijlegt. Daarmee kunnen wij verder met de noodzakelijke restauraties die de komende jaren gepland staan. Een schenking is fiscaal aftrekbaar, afhankelijk van jouw persoonlijke inkomen en/of vermogen.

Schenken

Fiscaal voordeel

De Stichting Stevenskerk is een culturele ANBI. Dat betekent dat de Stevenskerk geen belasting betaalt over jouw giften. Erfenissen of legaten zijn eveneens belastingvrij. Dus al jouw giften zijn volledig voor de Stevenskerk. Geven aan een culturele ANBI levert jou ook belastingvoordeel op. Dit voordeel verschilt per persoon of per bedrijf.

Bereken jouw voordeel met de rekenmodule van Anbigift.nl

Je kunt eenmalig doneren via een overschrijving naar IBAN: NL04 RABO 0314 1939 44 t.n.v. Stichting Stevenskerk

Overweeg je een grotere schenking of een schenking met een specifiek doel?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

"Gave oude kerk"

Gave oude kerk die je kan bezichtigen, is gerestaureerd na het bombardement op de stad in 1944. Liggen veel oude grafstenen in de kerk, sommige wel enige honderden jaren oud. Zeer de moeite waard. Je mag ook nog tegen betaling de toren beklimmen, maar heb me daar niet aan gewaagd.

Gerrit Mee

"A definite must"

Magnificent tour guide from the church and he has vast knowledge about the church and also paintings. The church has some areas,where no photography is allowed, however some things are just not meant to be photographed but rather be cherished through memory. A definite must visit when in Nijmegen

Charmaine

"Enorm geratel"

Een mooie kerk met een behoorlijke geschiedenis. Alleen een beetje jammer, toen wij het voorlichtingsfilm over het ontstaan vd kerk bekeken, er in eens een oudere man (vrijwilliger die daar werkt) ongegeneerd hard aan het praten was!!! Enorm irritant vonden wij het, konden niets meer verstaan­čśĺ, uiteindelijk, nadat ik meneer aankeek, of het iets zachter kon, hij gewoon doorging met zijn enorme geratel. Toen vriendelijk verzocht elders te staan, toen viel het kwartje.. een beetje jammer van zo een arrogante man, niet fijn!!

Saskia Pijl

"Koud en kaal"

Weinig imposant. Kille ruimte. Niet imponerend, noch inspirerend.
Daar gekregen stadsplan van Nijmegen was erg handig. Ik was er binnen een kwartier weer weg

Brigitteh

"Sch├Âne Orgel"

Sch├Âne Orgel und Holzdecke, ansonsten muss man sie nicht unbedingt von innen besichtigt haben. Die Umgebung ist wirklich sehenswert. Herzlichen Dank, dass man die Kirche zur Besichtigung fr├╝her ge├Âffnet hat (MS Alina).

Harald Engels
Google Reviews logo