Krijg jij de sleutel
van de Stevenskerk?

De Stevenskerk vormt al 750 jaar het hart van de stad Nijmegen. We werken er hard aan dat de Stevenskerk ook in de toekomst het hart van en voor de stad kan blijven.

Krijg jij de sleutel
van de Stevenskerk?

Ook in de toekomst willen we mensen graag inspireren, verbinden en bijzondere ontmoetingen tot stand brengen. Daarom zijn we onder het stadsmotto ‘Old City, Young Vibe’ op zoek naar nieuwe, verrassende concepten die passen op deze unieke locatie.

Heb jij een uniek idee dat je graag tot uitvoering zou brengen in de Stevenskerk? Laat ons weten wat jouw concept is en maak kans op 1 van de 6 ‘sleutels’ die te vergeven zijn.

Wat hebben we te bieden:

• De kerk tot je beschikking voor 1 of meerdere (aaneengesloten) dagen (In periode januari 2023 – september 2023)
  • Organisatiekracht (ondersteuning van een projectmanager/eventcoördinator)
  • Bijdrage op benodigd materiaal en/of invulling programma (max. € 3.500,-)

• Mail je plan vóór 30 november naar sleutel@stevenskerk.nl
  • Het plan moet bestaan uit:
    • beschrijving concept/idee
    • gewenste uitvoerdatum
    • vermelden wie de organiserende partij is en met welke partijen je samenwerkt (verbindingen met meerdere partijen is een pre)
    • concept begroting incl. het onderdeel waar je de bijdrage op wil ontvangen
    • De uitvoeringsperiode moet vallen binnen januari 2023 – september 2023
    • Ticketverkoop is (indien nodig) in overleg mogelijk

Alle plannen worden beoordeeld door onafhankelijke commissie.
Vanaf 1 december zal er wekelijks een sleutel worden toegekend. Je ontvangt altijd bericht of jouw plan wel of niet is uitgekozen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder!
Google Reviews logo