Positieve reviews

donderdag 06 januari 2022

De Stevenskerk krijgt veel reviews op pagina's als Tripadvisor en Google. Die recensies zijn over het algemeen (zeer) positief. Niets voor niets krijgt de Stevenskerk al jaren het Certificaat van Uitmuntendheid van Tripadvisor. We pikken er een heel mooie review uit:

Positieve reviews

"Ten zeerste aan aanbevolen om met kinderen van 4 of 5 jaar en ouder naar de kerk te gaan. Vraag zeker aan de balie naar de speurtocht. Het is een kaart met foto's van details rondom de kerk. Het is een echte uitdaging om ze allemaal te vinden en het is erg leuk voor kinderen en volwassenen (!) om ze allemaal te vinden. (Als je geen kind bent, zoek dan toch een excuus om de speurtocht te doen. Het is leuk! ..en moeilijker dan je denkt.)De vrijwilligers die ervoor zorgden dat de kerk open kon zijn voor bezichtiging, waren absoluut geweldig. Zorg ervoor dat u hen dat vertelt wanneer u langskomt. Ze doen dit in hun vrije tijd :)Ik heb veel kerken gezien en misschien ben ik niet zo gemakkelijk te imponeren, maar het orgel is ongeëvenaard. Ik heb het over uiterlijk. Heb het niet horen spelen. Het is in goud gehuld en heeft zoveel prachtige gedetailleerde ornamenten. De foto's die u online kunt vinden, zijn niet te vergelijken met het in het echt zien! Ga het gewoon zien!Ik zou zeggen dat het enige nadeel van een bezoek aan Sint Stevens is dat je niet altijd de toren kunt beklimmen. (Check de tijden op de website als je de toren wilt beklimmen) Maar zelfs als je de kerktoren niet kunt beklimmen, is de Sint Stevenskerk zeker een bezoek waard!"