Noorderkapel

Capaciteit: 100 personen

De Noorderkapel is een ruimte voor ontvangsten tot 100 personen, een expositie, presentaties of concerten in een kleine bezetting. De ligging op het Noordwesten en de bijhorende lichtinval geeft de kapel een plechtige, verstilde sfeer.

Noorderkapel

Lunch, diner, catering

Van een kop koffie tot en met een vijf-gangen diner, onze vaste cateraars leveren kwaliteit. Aan jou de keus of je met één van onze cateraars wil werken of je eigen cateraar inschakelt

Aankleding

In de Noorderkapel staan losse stoelen, die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarmee kun je alle denkbare opstellingen maken. Er is een stenen verhoging in de vloer van 28 cm, die je als podium kunt gebruiken.

Noorderkapel Stevenskerk gezien naar de kerk
Noorderkapel Stevenskerk gezien vanuit de kerk

Audiovisuele middelen

In de Noorderkapel is een geluidssysteem aanwezig met vaste microfoons en een cd-speler. Andere audiovisuele diensten kunnen we voor je inhuren bij externe partners.

Toegankelijkheid

De Noorderkapel is toegankelijk voor mindervaliden. Een aangepast toilet is aanwezig.

Bereikbaarheid en parkeren

De Stevenskerk is bereikbaar via het openbaar vervoer of per auto. Diverse buslijnen stoppen op 5 minuten loopafstand van de kerk. Er zijn drie parkeergarages op loopafstand: Eiermarkt, Mariënburg en Kelfkensbos.

Wil je een evenement organiseren in de Noorderkapel?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

"Zeker een bezoek waard"

Kerk ziet er prachtig uit na de restauratie. Opvallend is het mooie contrast tussen het steen en hout. En ook natuurlijk het indrukwekkend orgel. Zeker een bezoek waard.
Raymond Rosmalen

"Het herkenningspunt van Nijmegen met zijn mooie grote imponerende toren"

Het herkenningspunt van Nijmegen met zijn mooie grote imponerende toren ❤ 30 jaar geleden de toren ooit beklommen (wat een klim, maar wat een mooi uitzicht). Ik kom 1 x per jaar met Wereldlichtjesdag in de kerk zelf...het blijft een soort sprookje van binnen

Sissi

"Koud en kaal"

Weinig imposant. Kille ruimte. Niet imponerend, noch inspirerend.
Daar gekregen stadsplan van Nijmegen was erg handig. Ik was er binnen een kwartier weer weg

Brigitteh

"Leuke middag!"

Ik ben bij de kerk geweest, aardige mensen en de kerk vond ik erg mooi. Bij de St-Stevenskerk worden verschillende activiteiten gedaan. Er wordt gebeden, gezongen, bijbel wordt gelezen en nog veel meer. De kerk biedt vele mogelijkheden. De kerk discrimineert niet tussen mannen en vrouwen en het is een plek waar leiderschap niet leidt tot een heersende taak maar een dienende taak. Ik vind het bijzonder, omdat er een hele geschiedenis achter zit. De kerk mag er dan niet heel bijzonder uitzien qua hoogte, grootte of mooiheid, maar het staat er al heel lang en heeft gestaan. Leuke middag!

Jens Glaudemans

"Geweldig lieve vrijwilligers"

Geweldig lieve vrijwilligers, die graag de mooie geschiedenis van deze kerk doorgeven. De graf kelder is echt een aanrader.

miranda de mooij
Google Reviews logo