Noorderkapel

Capaciteit: 100 personen

De Noorderkapel is een ruimte voor ontvangsten tot 100 personen, een expositie, presentaties of concerten in een kleine bezetting. De ligging op het Noordwesten en de bijhorende lichtinval geeft de kapel een plechtige, verstilde sfeer.

Noorderkapel

Faciliteiten

Lunch, diner, catering

Van een kop koffie tot en met een vijf-gangen diner, onze vaste cateraars leveren kwaliteit. Aan jou de keus of je met één van onze cateraars wil werken of je eigen cateraar inschakelt

Aankleding

In de Noorderkapel staan losse stoelen, die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Daarmee kun je alle denkbare opstellingen maken. Er is een stenen verhoging in de vloer van 28 cm, die je als podium kunt gebruiken.

Noorderkapel Stevenskerk gezien naar de kerk
Noorderkapel Stevenskerk gezien vanuit de kerk

Audiovisuele middelen

In de Noorderkapel is een geluidssysteem aanwezig met vaste microfoons en een cd-speler. Andere audiovisuele diensten kunnen we voor je inhuren bij externe partners.

Toegankelijkheid

De Noorderkapel is toegankelijk voor mindervaliden. Een aangepast toilet is aanwezig.

Bereikbaarheid en parkeren

De Stevenskerk is bereikbaar via het openbaar vervoer of per auto. Diverse buslijnen stoppen op 5 minuten loopafstand van de kerk. Er zijn drie parkeergarages op loopafstand: Eiermarkt, Mariënburg en Kelfkensbos.

Wil je een evenement organiseren in de Noorderkapel?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Google Reviews logo