Foto-expositie Adult Alternative

04-09-2020 - 04-10-2020

 

Datum:             4 september t/m 4 oktober 2020
Tijd:                 
Dagelijks 11.00 -17.00 uur, zondag 12.00 - 17.00 uur    
Entree:             Vrij

Uw vrijwillige bijdrage in onze donatiezuil, bij de in- uitgang, wordt zeer op prijs gesteld

De eerste erotische foto-expositie met transgendermodellen ooit.

De eerste erotische fototentoonstelling met transgender, intersekse en non-binaire modellen ooit georganiseerd door Pride Photo Nijmegen. Een taboedoorbrekende expositie die plaatsvindt in de Stevenskerk. Vijf fotografen (Prins de Vos, Julius Thissen, Joëlle de Vries, Sara Donkers en Jesse van den Berg) maakten speciaal voor deze expositie nieuw werk. 

In deze tentoonstelling viert Pride Photo Nijmegen persoonlijke en eerlijke verhalen over lichamelijkheid en intimiteit door middel van mooie foto’s. Hiermee stimuleren ze het huidige gesprek in de maatschappij over genderidentiteit en -diversiteit nog verder.

De openingsavond is 4 september. Zaterdag 5 en zondag 6 september zijn nevenactiviteiten. Vervolgens blijft de expositie te zien tot en met 4 oktober.

Op zaterdag 5 en zondag 6 september beleeft u, naast de expositie zelf, onder meer:

• Het interactieve programma The Naked Truth van The Transketeers, drie transjongens die alle vragen beantwoorden “die je een transgender ooit wilde stellen, maar eerder niet durfde”.

• Living Library met fotografen en modellen. In de Living Library lees je geen boeken, maar mensen. Een concept dat mensen met elkaar in contact brengt om zo vooroordelen te onderzoeken en tegen te gaan. De Living Library wordt georganiseerd door Spotforall.

• Interactief theater van Mind Mix i.s.m. Ets, Improvisatie en Theater met een creatieve aanpak om bezoekers te betrekken bij onderwerpen als seksuele en genderdiversiteit.

Pride Photo Nijmegen werkt samen met Board with Church. Deze stichting zoekt nieuwe invullingen aan de Stevenskerk, ook in een niet-religieuze context. Betekenis, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke vraagstukken zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Pride Photo Nijmegen is met de expositie Adult Alternative aangesloten bij Stichting Roze Woensdag. Meer informatie: www.pridenijmegen.nl/ of www.facebook.com/pridephotonijmegen/

Ontdek meer over de mensen achter deze expositie in de onderstaande video.