Henk Braam Fotografie, expositie

12-10-2020 - 01-11-2020

Datum: 12 oktober t/m 1 november 2020
Tijd:                10.30 - 17.00  uur (actuele openingstijden)
Entree:             Vrij

Uw vrijwillige bijdrage in onze donatiezuil, bij de in- uitgang, wordt zeer op prijs gesteld

Door mijn ogen

Door mijn ogen heb ik mensen en plaatsen gezien. Ik heb schoonheid en geluk, pijn en verdriet gezien. Soms is deze kleurrijke wereld erg zwart en wit. Grimmig en lelijk, vrolijk en vrolijk. Het negatieve en het positieve concurreren met elkaar, alsof ze een mooie balans proberen te vinden.

Door mijn ogen heb ik langs mijn eigen levenslijn gereisd. Een proces van kijken, leren, luisteren en liefhebben. Ik heb mensen over de hele wereld ontmoet. Sommige ontmoetingen waren kort. Anderen resulteerden in levenslange relaties. Koningen en priesters, geleerden en bedelaars, gewone en minder gewone mensen. Deze ontmoetingen zijn als een spiegel waardoor ik mezelf probeer te zien. Via mijn camera probeer ik de wereld waarin ik leef te begrijpen. De camera biedt een hulpmiddel om de wereld te verkennen, maar ook mezelf. In dat proces ben ik nederiger geworden. Tijdens mijn reizen heb ik geleerd dat alle mensen gelijk zijn en dat iedereen uniek is. We hebben misschien onze verschillen in traditie en cultuur, maar we hebben veel meer gemeen en we streven allemaal naar geluk.

De reizen langs mijn levenslijn gaan nog steeds door. In dat proces ben ik ouder geworden en hopelijk wijzer, ook al blijft het leven zelf voor mij een groot mysterie. Naar mijn mening is de mooiste ervaring die we kunnen hebben het mysterieuze. Dit is de ware aard van mijn fotografie. Niet om het antwoord vast te leggen, maar om de vraag vast te leggen. En dus blijf ik reizen en me afvragen.

Ik nodig je uit om door mijn ogen naar de wereld te kijken zoals ik die zie. Henk Braam

Meer informatie over Henk Braam-Fotografie klik hier

Heeft u interesse in huur van de Stevenskerk en over hoe wij uw evenement tot een succes kunnen maken? Vul dan het aanvraagformulier in en u ontvangt, geheel vrijblijvend, per mail informatie over de kerk en de tarieven.