SummerArt, solo expositie

12-09-2020 - 27-09-2020

Datum: Zaterdag 12  t/m zondag 27 september 2020
Tijd: 12.00 - 17.00 uur, maandag gesloten
Entree:  Vrij, Een vrijwillige bijdrage in onze donatiezuil wordt zeer op prijs gesteld

Deze expositie wordt georganiseerd door: SummerArt, Advies in hedendaagse kunst

Sven Hoekstra 50 jaar in beweging

Met groot plezier kondigen wij de expositie aan van de geliefde Nijmeegse kunstenaar Sven Hoekstra. Dit jaar wordt hij 75 en is dan ook 50 jaar in het vak, eerst als grafisch ontwerper en illustrator, later als beeldend kunstenaar. Zijn vakmanschap, levenservaring en persoonlijkheid laten hun sporen achter in een uiterst zorgvuldige en verfijnde stijl op het paneel. Composities die door een geheel eigen kleurgebruik staan als een huis.

Zijn tekeningen en olieverf schilderijen zijn soms absurdistisch en hebben een melancholieke ondertoon met theatrale mensen in een atmosferisch landschap. Ze lijken eenzaam, maar zijn het niet. Ze musiceren, dansen en dichten met zoveel passie dat ze opgaan in een groter geheel.
Sven Hoekstra studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunst te Arnhem.

Aan deze SummerArt tentoonstelling is een lange reeks van solo- en groepstentoonstellingen en werken in opdracht aan voorafgegaan.

Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van het RIVM en vragen u om uw medewerking.

Heeft u ook interesse in huur van de Stevenskerk en over hoe wij uw evenement tot een succes kunnen maken? Vul dan het aanvraagformulier in en u ontvangt, geheel vrijblijvend, per mail informatie over de kerk en de tarieven.