Wereldlichtjesdag

13-12-2020

Datum: Zondag 13 december 2020
Tijd 18.30 - 19.45 uur (kerk open 18.00 uur)
Entree: Vrij, een vrijwillige bijdrage, in de bus bij de uitgang, wordt zeer op prijs gesteld!

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door: Stichting Wereldlichtjesdag Nijmegen

WERELDLICHTJESDAG

We ontsteken de kaarsen
en noemen de namen
brengen warmte en licht
voelen de kracht van samen

Op deze dag worden er overal ter wereld kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen.
Zo gaat in 24 uur een golf van licht over de hele wereld.

We doen dat ook in Nijmegen, tijdens een bijzondere bijeenkomst in de Stevenskerk. Je bent welkom om stil te staan bij het kind dat je mist. Of het nu om een pasgeboren baby of jouw volwassen kind gaat. Of je nu vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante, leerkracht of gewoon een lieve vriend bent. En of je het kind pas heel kort of al tientallen jaren mist.

18.00 uur Deuren open
18.30 uur Bijeenkomst begint. Er is muziek en er klinken troostende woorden.
                 En natuurlijk noemen we de namen van de kinderen die gemist worden.
19.00 uur Aansteken kaarsen
19.45 uur Einde bijeenkomst, koffie voor wie daar behoefte aan heeft

AANMELDEN
Het is fijn als je je vooraf aanmeldt. Dan staat er een kaarsje klaar en weten we hoeveel mensen er komen. Aanmelden als deelnemer? klik hier