Zaterdagmiddagmuziek in de Stevens

13-06-2020

Datum: Zaterdag 13 juni 2020
Tijd:  16.00 - 16.45 uur
Entree: Vrij, met uitgangscollecte (suggestie: € 5,00)

Wie op zaterdagmiddagen de Stevenskerk inloopt, laat zich verrassen door bijzondere muziek. (Bijna) elke eerst zaterdag van de maand zijn dat de Vespers, of Choral Evensongs, bijeenkomsten met een zowel spiritueel als artistiek karakter. De andere zaterdagen speelt de stadsorganist op een of meerdere orgels in de Stevenskerk, of zijn er optredens van bijzondere muzikanten of ensembles uit het hele land.

Young Professionals:

Marten & Marte (pianoduo)

"Vier handen op een vleugel
Wij zijn Marte Gerritsma en Ruben Tekelenburg, twee professionele pianisten die inmiddels al jaren samenwerken. Wij krijgen beiden ontzettend veel energie van het samenspelen en nemen het publiek daar graag in mee! Ons belangrijkste streven is om zo te spelen dat de sfeer en de muzikale spanning van onze stukken voor iedereen echt voelbaar wordt. Verder vinden we het leuk om ook mondelinge toelichting te geven bij onze uitvoeringen. Lees meer over ons door op onderstaande knop te klikken!"

Bron: Marten & Marte