concerten en tentoonstellingen

De Stevenskerk: Van vele markten thuis

De Stevenskerk zo prachtig gelegen in het hart van het oude Nijmegen, is een multifunctioneel gebouw: concerten, beurzen en ook exposities staan het hele jaar door op het programma. Naast de gebruikelijke erediensten, wordt de Stevenskerk verhuurd voor de organisatie van kamermuziek, allerhande concerten en exposities.
Voor een volledig overzicht gaat u naar de
agenda
De Stevenskerk is ook een sfeervol rustpunt in de drukte tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.

Stevenskerk huren voor een expositie

Is er een mooiere plek denkbaar dan de Stevenskerk om jouw kunstwerken

te exposeren? Dit prachtige middeleeuwse monument ontroert gelovigen en
bezoekers al eeuwenlang. De ranke gotische architectuur, het heldere licht en de verstilde ruimten vormen samen een unieke ambiance.

Naast groepstentoonstellingen en kunstbeurzen kan de Stevenskerk ook gehuurd worden door individuele kunstenaars. Verschillende ruimten zijn hiervoor geschikt: de Noorder- en/of Zuiderkapel, de Grote kerk, het koor  of de kooromgang en de Orgelhal.

Huren kan vanaf een weekend tot enkele weken. Expositiepanelen en -verlichting zijn tevens te huur. Vermelding op de website en in ons programmaboekje kan ook. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

Voor informatie over tarieven en voorwaarden kunt u contact opnemen met Paul Schreurs:
024 360 47 10 of
p.schreurs@stevenskerk.nl

Bij interesse in huur van de Stevenskerk kunt u geheel vrijblijvend informatie opvragen over over hoe wij uw evenement in onze kerk tot een succes kunnen maken.