Oranjeconcert

27-04-2017

Datum: Donderdag 27 april 2017 (Koningsdag)
Tijd: 20.00 – 22.00 uur. (kerk open: 19.30 uur)
Entree: Vrij (uitgangscollecte)

Jaarlijks Oranjeconcert

Op 27 april (Koningsdag) is er wederom een gratis toegankelijk Oranjeconcert.
Het sfeervolle programma richt zich dit jaar op de mooiste lentemuziek, romantische geestelijke muziek en vrolijke operetteklanken. Te beluisteren zijn, onder andere, Komm, holder Lenz van Haydn, Frühlingsahnung van Mendelssohn, het Agnus Dei van Bizet in een arrangement van Maarten-Jan Dongelmans, en een selectie uit Die Fledermaus van Strauss.

De solo's worden gezongen door het vaste solistenteam van het Oranjeconcert: Claudia Wijers, sopraan, Véronique Lamers, mezzosopraan, en Jurgen de Jong, tenor. Nieuw in dit ensemble is de tenor Emiel Hoefnagel. De koorpartijen worden vertolkt door de Koninklijke Gemengde Zangvereniging Orpheus. Pianist: Roland Aalbers.
De algehele leiding van het Oranjeconcert Nijmegen is in handen van dirigent Maarten-Jan Dongelmans.

Claudia Wijers.sopraan

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door:
Stichting Stevenskerk
Gemeente Nijmegen